Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از ۹ تو ۵ گوگل؛ ماه گذشته، شرکت گوگل پیش از راه اندازی جهانی، سیستم هشدار‌ زلزله سیستم عامل اندروید را در هفت کشور ارائه کرد. فیلیپین یکی از کشور‌هایی است که هشدار‌های مربوط به زلزله در آن فعال شده و کاربران اندروید دیروز توانستند از این قابلیت جدید بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

قابلیت های جدید گوگل برای کاربران/ از هشدار زلزله تا ساخت ایموجی جدید سیستم هشدار زلزله در فیلیپین کاربران را هوشیار کرد

براساس گزارش سازمان زمین شناسی ایالات متحده، زلزله‌ای به قدرت ۶.۷ ریشتر دیروز در ساعات اولیه صبح در تینگلو فیلیپین رخ داد. رویترز گزارش داد که این زمین لرزه تقریباً یک دقیقه طول کشید و برخی را از خواب بیدار کرد. چند ثانیه قبل از شروع لرزش برخی از کاربران تلفن‌های اندرویدی با صدای بلند تلفن‌های خود، از وقوع زمین لرزه مطلع شدند. موفقیت این سیستم توسط کاربران در ردیت و توئیتر اعلام شد.

گوگل این سیستم را برای ایجاد بزرگترین شبکه تشخیص زمین لرزه در جهان با استفاده از فن آوری و سنسور‌هایی که در حال حاضر به طور گسترده وجود دارند، ایجاد کرد. این در حالی است که ایجاد یک شبکه سنتی از لرزه سنج‌های زمینی (مانند کالیفرنیا و ساحل غربی ایالات متحده) همیشه عملی نیست. اگر چنین سیستم‌هایی وجود داشته باشد، اندروید هشدار‌های ارائه شده توسط دولت را نشان می‌دهد.

سیستم هشدار با استفاده از شتاب سنج دستگاه برای شناسایی موج P اولیه و غیرمخرب کار می‌کند. سپس تلفن یک مکان در سطح شهر را که شامل کد پستی یا آدرس خیابان نیست، به سرور تشخیص زمین لرزه Google ارسال می‌کند. گزارش‌ها قبل از ارسال یک اعلان با صدای بلند که شامل نقشه، اندازه و یادآوری‌های افت، پوشش و نگهداری اساسی است، تأیید می‌شوند و چند ثانیه قبل از رسیدن موج مخرب S به کاربر وقوع زلزله را اطلاع می‌دهند. این سیستم به طور خودکار فعال می‌شود، اما کاربران می‌توانند از قسمت تنظیمات > موقعیت مکانی> پیشرفته> هشدار‌های زلزله آن را غیرفعال کنند.

گوگل این سیستم را در آگوست سال ۲۰۲۰ با یک دوره آزمایش اولیه و پیش از معرفی در دو کشور فعال کرده بود. در سال‌های آینده با دسترسی گسترده دستگاه‌های اندروید که خدمات Google Play را اجرا می‌کنند، این ویژگی به صورت جهانی در دسترس همه کاربران قرار خواهد گرفت. این شرکت در کشور‌هایی که خطر زلزله در آن‌ها زیاد است، این قابلیت را زودتر ارائه کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زمین لرزه هشدار دهنده هشدار دادن زلزله زدگان سیستم هشدار زمین لرزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۵۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندروید امن‌تر است یا iOS؟

وب‌سایت Cybernews آزمایش جالبی را انجام داده است تا نتیجه‌گیری کند که بین iOS و اندروید، کدام سیستم‌عامل امن‌تر است. در این آزمایش، ۱۰۰ برنامه روی یک آیفون SE و یک گوشی اندرویدی (روی هر دو دستگاه تنظیمات کارخانه اعمال شده) نصب شده و سپس میزان داده‌هایی که توسط آنها برای سرور‌های خارجی ارسال‌شده، بررسی شده است.

طبق گزارش این شرکت، گوشی آیفون پس از گذشت پنج روز، به‌طور میانگین روزانه ۳۳۰۸ درخواست را برای سرور‌های خارجی ارسال کرده و این میزان (در ۳ روز) برای گوشی اندرویدی ۲۳۲۳ درخواست بوده است. با این حال، محقق Cybernews اعلام می‌کند تعداد درخواست‌هایی که گوشی آیفون SE برای «کشور‌های غیردوستانه» ارسال کرده، کمتر است.

به بیان دقیق‌تر، ۶۰ درصد از درخواست‌های ارسالی توسط گوشی آیفون، برای خود اپل ارسال شده است. در مقابل، فقط ۲۴ درصد از درخواست‌های گوشی اندرویدی به گوگل فرستاده شده و سایر آنها برای برنامه‌های شخص ثالث ارسال شده است.

به عنوان مثال، در حالی که آیفون به‌طور متوسط یک بار در روز با یک سرور روسی متعلق به شرکت فناوری چینی علی‌بابا ارتباط داشته است، دستگاه اندرویدی ۱۳ بار با یک سرور روسی در ارتباط بوده است و در یک دوره سه روزه، ۳۹ درخواست برای آن ارسال کرده است. همچنین گوشی آیفون هیچ ارتباطی با سرور‌های چینی نداشته است، اما دستگاه اندرویدی به‌طور میانگین، روزانه پنج بار با سرور‌های متعلق به کشور چین در ارتباط بوده است.

علاوه بر این، گوشی آیفون ارتباط کمتری با سرور‌های متعلق به شبکه‌های اجتماعی داشته است. برای درک بهتر این موضوع، آیفون SE در این آزمایش به‌طور میانگین ۲۰ بار در روز و گوشی اندرویدی ۲۰۰ بار در روز با سرور‌های فیسبوک ارتباط داشته‌اند. همچنین آیفون در مجموع ۳۶ بار با تیک تاک ارتباط داشته و البته سرور مذکور در چین مستقر نبوده است. گوشی اندرویدی نیز نزدیک به ۸۰۰ بار با تیک تاک تماس گرفته است. این روند برای اسنپ چت متفاوت است. در حالی که گوشی اندرویدی به‌سختی با سرور‌های آن در تماس بوده، گوشی آیفون بیش از ۱۰۰ درخواست در روز داشته است.

در نهایت، تیم تحقیقاتی Cybernews می‌گوید که گوشی آیفون نسبت به همتای اندرویدی خود، با سرور‌های مشکوک کمتری در تماس است؛ و هرگونه ارتباطی که گوشی‌ها با کشور‌های غیردوست برقرار می‌کنند به دلیل رویکرد سهل‌انگارانه برای حفظ حریم‌خصوصی و حفاظت از داده‌ها کاربران نگران‌کننده است.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • بندرچارک لرزید
  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟
  • خوزستان لرزید
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • سیستم مکان‌یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • هشدار پلیس فتا خوزستان درباره انتخابات